Bli besøksVERT

Besøksvenntjenesten i Karlsøy Frivilligsentral er under utvikling, og vi søker nå etter besøksverter som ønsker besøk av våre frivillige.

Vi er i gang med å få besøksvenntjenesten opp å gå, men for å kunne gjøre det må vi ha noen besøksverter vi kan dra på besøk til! En besøksVERT er en person som får besøk av en frivillig besøksvenn med jevne mellomrom. En besøksvenn er en person som frivillig, uten betaling, reiser på besøk til personer som har det vanskelig med å komme seg hjemmefra, og som trenger litt selskap i hverdagen. Hva du og besøksvennen din gjør sammen er opp til dere. Enten du bare ønsker noen å prate med over en kopp kaffe rundt kjøkkenbordet eller om du trenger noen å gå en turer sammen med.

Tjenesten er enda under utvikling, og derfor kan det ta litt tid fra du melder din interesse til du får ditt første besøk. Du vil derimot bli kontaktet i etterkant av innsendingen av skjemaet for en liten samtale rundt hva dine behov/ønsker er for å best kunne matche deg med en besøksvenn.

Vi trenger også frivillige som besøksvenn! Meld din interesse på https://karlsoy.frivilligsentral.no/


Dersom du fyller ut for noen andre:
dd.mm.åååå
OBS - ikke legg inn sensitiv informasjon her!
Send


2024 © Karlsøy Frivilligsentral